Дубай, Обединени арабски емирства — Петролен танкер, който някога беше в

...
Дубай, Обединени арабски емирства — Петролен танкер, който някога беше в
Коментари Харесай

Въоръжени мъже се качиха на петролен танкер в Оманския залив наскоро в центъра на противопоставянето между САЩ и Иран

Дубай, Обединени арабски емирства — Петролен танкер, който в миналото беше в центъра на рецесия сред Иран и Съединените щати, беше качен на борда в Оманския залив от " неупълномощени " мъже във военни униформи рано в четвъртък сутринта, предизвести консултантска група, ръководена от английската войска и частна охранителна компания. транспортен съд в напрегнатите водни пътища на Близкия изток. Въпреки това, съмнението незабавно падна върху Иран, защото корабът, прочут в миналото като Suez Rajan, беше забъркан в траял цяла година спор, който в последна сметка видя, че Министерството на правораздаването на Съединени американски щати конфискува 1 милион барела ирански недопечен нефт от него.

Данни от сателитно следене, оценени от Асошиейтед прес, за финален път демонстрираха, че танкерът под флага на Маршалови острови се е обърнал и се е насочил към пристанището Бандар-е Джаск в Иран.

Очевидното задържане идва след седмици на офанзиви от йеменски ирански -подкрепени от бунтовниците Хути за корабоплаването в Червено море...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР